Professionele glazenwasser

Glazenwasbedrijf van Os is al jaren een betrouwbare partner voor veel bedrijven in Amsterdam en Noord Holland. De laatste jaren zijn we steeds vaker gevraagd om de ramen van particuliere woningen, grachtenpanden en appartementen streepvrij te reinigen.

Uiteraard gebruiken we daar milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor en maken we de ramen schoon met osmosewater. In combinatie met onze ervaren “ramenlappers” de garantie voor een professioneel en streepvrij resultaat.

Glazenwasbedrijf van Os

  • Telescoopbewassing
  • Raambewassing met de hand
  • Appartementen en VVE
  • Het reinigen van gevelplaten
  • Ook voor grachtenpanden

We maken gebruik van diverse materialen om de ramen te bereiken. Afhankelijk van de locatie wordt er gekozen voor hand bewassing, telescoop bewassing of maken we gebruik van een hoogwerker of, indien beschikbaar, een gondellift.

Houten kozijnen van uw grachtenpand

grachtenpand met houten kozijnenBij het reinigen van de ramen wordt altijd rekening gehouden met de kozijnen. Houten kozijnen van een grachtenpand vereisen een andere behandeling dan metalen sponningen bij een modern kantoorgebouw in Amsterdam IJburg.

Professioneel en efficiënt glazenwassen

Het reinigen van de ramen kan volgens een vaste frequentie worden uitgevoerd. Daarbij adviseren we u graag zodat uw ramen niet te laat, maar ook zeker niet te snel weer onder handen worden genomen. Professioneel en efficiënt werken, daar gaat het bij Glazenwasbedrijf van Os om, en daar zijn ook onze klanten bij gebaat.