Reinigen van vloeren

Er is geen onderdeel in het bedrijf dat meer aan vervuiling onderhevig is als de vloer. Daarom is zorgvuldige en vakkundige reiniging van vloeren werk voor professionals.

Van Os Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in:

  • Strippen en conserveren van marmoleum- en linoleum vloeren
  • Schrobben en zuigen van stenen vloeren
  • Sprayen, poetsen van gepolierde vloeren
  • Kristalliseren van marmer
  • Cementsluier verwijdering van stenen vloeren

Bedrijf of instelling, een vloer is er altijd

Van Os heeft een ruime ervaring met het reinigen van vloeren zoals in kantoorgebouwen, sportscholen, scholen en restaurants. Juist omdat de vloer in een bedrijfsruimte zwaar belast wordt (denk bijvoorbeeld een een sportschool of winkelcentrum) is de oorsprong en uitvoering van het materiaal zorgvuldig gekozen. De schoonmaakwerkzaamheden worden met dezelfde zorg door ons uitgevoerd.

Professioneel personeel werkt met de juiste middelen

vloeren reinigenUiteraard gebruiken we materialen en middelen die geschikt en bedoeld zijn voor uw vloer. Zo worden linoleum en marmoleum vloeren door ons op een geheel andere wijze gereinigd dan bijvoorbeeld de houten vloer van een restaurant uit de zeventiende eeuw.
Door efficiƫnt gebruik van onze schoonmaakmiddelen wordt uw vloer grondig gereinigd. Uiteraard met oog voor mens en milieu.

Stenen vloeren

Ook stenen vloeren en bordessen van marmer kunnen door ons vakkundig gereinigd worden.
Zeker bij buitenlocaties zoals horeca terras of bij elementen in een mooi aangelegde tuin achter een grachtenpand hebben invloeden van temperatuur, weer en micro-organismen op lange termijn invloed op de visuele uitstraling.
Van Os Schoonmaakdiensten neemt u de jaarlijks terugkerende zorg uit handen en zorgt voor een langdurig en professioneel resultaat.

houten vloeren reinigen

Houten vloer reinigen – Plantage Amsterdam

Wilt u meer weten over het professioneel laten reinigen van de vloer op uw bedrijfslocatie. Neem vrijblijvend contact op voor een informatief gesprek.