Periodiek schoonmaken

Glazenwasbedrijf van Os is In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige speler op het gebied van het peroidiek schoonmaken van bedrijfslocaties zoals scholen, BSO’s, restaurants en sportscholen. Uiteraard behoren ook bedrijven met kantoorpanden en showrooms tot onze klantenkring.

Schoonmaakplan en kwaliteitscontrole

Bij het periodiek schoonmaken van de bedrijfsruimte wordt er door ons een schoonmaakplan opgesteld waarbij de diverse locaties in uw bedrijf dagelijks of wekelijks onze aandacht krijgt.
Uiteraard worden de werkzaamheden door ons regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit van de uitvoering.

We werken uitsluitend met professionele materialen en middelen. Hiermee kan ons team de standaard voor de schoonmaak werkzaamheden hoog houden.

Van Os Schoonmaakdiensten voor:

  • Kantoor onderhoud
  • Kunststof reiniging
  • Telescoop bewassing
  • Reinigen van horeca terrasmeubelen
  • Zonnepanelen reinigen
  • Incidenteel schoonmaakwerk

Naast dagelijks of wekelijks schoonmaakwerk hebben we een ruime ervaring met specialistische reiniging zoals bijvoorbeeld in het geval van gevel reinigen, glasbewassing en vloeronderhoud van speciale vloeren zoals hout en linoleum.

Hygiëne

Van Os schoonmaak diensten neemt uw zorgen over een schone en hygiënische werkomgeving uit handen.

We werken efficiënt en met professionele materialen. De schoonmaak werkzaamheden in uw kantoor of winkel worden zorgvuldig en op een actieve wijze gerealiseerd, met zo min mogelijk hinder voor u en uw personeel of klanten.

Incidenteel schoonmaken

De schoonmaakwerkzaamheden die eenmalig of niet frequent voorkomen, kunnen wij voor u op maat verzorgen. Ook het dagelijks of periodieke onderhoud kunnen naar uw wensen worden afgestemd.

Wilt u advies over schoonmaakwerk of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen doen, neem dan vrijblijvend contact op.